JUNIORI I KADETI BEZ PORAZA U NOVOJ GODINI, UMALO 4 OD 4

Dobar vikend je iza nas, naše četiri takmičarske ekipe su bile vrlo raspoložene za igru, a epilog je tri pobede iz četiri utakmice.

Juniori: KK Banovo Brdo – KK Skadarlija 75:78

I pored velikog broja bolesnih i povređenih igrača ekipa je uspela da zabeleži pobedu  u gostima i zadrži prvu poziciju u grupi. Dobra utakmica naših momaka, ne tako lepo za oko ali borbeno i timski.

Kadeti: KK Skadarlija – KK Kolubara Lazarevac 72:44

Odlična igra naše ekipe i potpuno zaslužena pobeda za prvo mesto na tabeli. U ovoj pobedi treba posebno istaći rezerviste koji su odigrali na visokom nivou čitav meč. Raduje raspodela minutaže i učešće celokupnog tima u pobedi.

IMG_20150208_134537

Pioniri: KK Skadarlija – KK Lazarevac  57:50

Dobra utakmica, korektna igra naših igrača i zaslužena pobeda. Svi igrači su dali svoj doprinos i igrali timski. Ostaje nam da treniramo još bolje, dižemo formu i pokušamo da izborimo mesto koje vodi u plej of. ČESTITKE ZA MOMKE

Mlađi pioniri: KK Gro Basket – KK Skadarlija 48:45

Ovoga puta smo putovali van grada i za decu je to predstavljalo pravo uživanje. U dosta hladnoj hali smo odigrali dobro ali u odsudnim trenucima smo promašili nekoliko zicera i slobodnih bacanja što je uticalo na ishod krajnjeg pobednika. Šta je tu je, takmičenje se nastavlja, trudićemo se da budemo još bolji, a pobede će doći kao rezultat napornog rada.

IMG_20150208_113016

Leave a Comment